VOORGERECHTEN KOUD

CARPACCIO CLASSICO

Malse Ossenhaas, Kaas “Parmigiano”,
Rijke Olijfolie uit Umbrië

GRAVAD LAX

Dungesneden Zalm volgens oud Scandinavisch
recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing

STEAK TARTARE

Chef’s Special!

CAPRESE

Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten met echte Italiaanse Balsamico

SOEPEN

CREMA DI POMODORO

LOBSTER BISQUE

VOORGERECHTEN WARM

CHORIZO “A LA BRASA”

Heerlijke gegrilde Chorizo’s met kruidenaroma’s.
Geserveerd met smaakvolle BBQ Sauce

EMPANADA'S

Knapperige pasteitjes met maïs en spinazie uit de keuken! Geserveerd met huisgemaakte
“Sour Cream”. Smaaksensatie voor Vegetariërs!

ESCARGOTS

Half dozijn Escargots uit de oven.
Heerlijk bereid in huisgemaakte kruidenboter

TANGO TWIST

Exclusieve combinatie van Wagyu ossenhaas (50 GR) en Killer Prawn

HOOFDGERECHTEN

RUMP ARGENTINA

Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe.
Zeer smaakvol, met een stevige bite

ENTRECÔTE ARGENTINA

Extra sappig en smaakvol door het meegegrilde
stukje vet

NEW ZEALAND RIB-EYE

Zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat. Dit is hierdoor smaakbepalend bij de Rib Eye

DOWNHILL USA RIBS

Vlees dat van het bot glijdt. Inclusief de “Golden Bull” marinade

GEGLACEERDE ZALM

Verse smaakvolle zalm uit de Noorse rivier “Orkla”

KILLER PRAWNS (6ST.)

Geglaceerd met limoen, knoflook en verse kruiden

Op speciaal verzoek kunnen wij een vegetarisch gerecht voor u bereiden

HOE WILT U UW VLEES BEREID HEBBEN?

bereiding

EXCLUSIVE BEEF

WAGYU KOBE STYLE [GRADE 7+]

Voor de liefhebbers: ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong. Ontdek meer over de Wagyu Beef

IRISH BLACK ANGUS

Vier tot zes weken gerijpt in een temperatuur van nul tot twee graden. Het vlees wordt droog aan de buitenkant en zeer sappig en stevig aan de binnenkant. Super bite. Stevig en mals tegelijkertijd

NEW-ZEALAND HEREFORD

De Hereford is afkomstig van jonge koeien; gemiddeld zo’n anderhalf jaar oud. Ze hebben een 100% biologische “grasvoeding” genoten. Een jonge, lichte en zachte smaak smelt op uw tong

ANGUS DE ARGENTINA

De Argentijnse Angus heeft een zoetige bite. Dit is ook logisch, aangezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van maïs en gras

THE GOLDEN BULL SPECIALS

FILET BROCHETTE [250GR]

Heerlijke spies van de Grill om kennis te maken met de karakters van de Ierse, Nieuw-Zeelandse & Argentijnse ossenhaas

FILET MIGNON [200GR]

Geniet van het ultieme malse stukje Ossenhaas van de Nieuw-Zeelandse Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse Ossenhaas [100GR]. Geserveerd met gebakken champignons & blauwe kaas

SURF & TURF [200GR]

Geniet van het ultieme malse stukje Ossenhaas van de Nieuw-Zeelandse Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse Ossenhaas [100GR] geserveerd met twee heerlijke Killer Prawns

PORTERHOUSE COMBINATION [500GR]

The best of Argentina! Een halve kilo aan kwaliteitsvlees. Heerlijke combinatie van Angus ossenhaas [200gr] & Entrecôte [300gr] de Argentina.

KING'S MEAL [400GR]

Speciaal voor de liefhebbers een proeverij van Wagyu Kobe Style [GRADE 7+], Irish Black Angus, Angus de Argentina & de Nieuw-Zeelandse Hereford(ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET HUISGEMAAKTE BOERENLAND FRIET EN SALADE. HET VLEES VAN ONZE GRILL IS VAN ZICHZELF ZEER SMAAKVOL. INDIEN GEWENST HEEFT U DE KEUZE UIT EEN VAN DE VOLGENDE HUISGEMAAKTE SAUZEN:

ZWARTE PEPERSAUS, BEARNAISE SAUS, KNOFLOOKSAUS, MOSTERDSAUS OF CHIMICHURRISAUS

BIJGERECHTEN

VERSE HUISGEMAAKTE BOERENLAND FRIET

GEPOFTE AARDAPPEL UIT DE OVEN MET HUISGEMAAKTE "SOUR CREAM"

INDIAAS BASMATI RIJST MET KRUIDENBOTER

GRILLED VEGETABLES

Paprika, courgette, prei, champignons en olijfolie

CHAMPIGNONS VAN DE CHEF

Bereid in een heerlijke romige wijnsaus

GEGRILDE MAÏSKOLF MET KRUIDENBOTER

NAGERECHTEN

OTELLI'S FRUITILICIOUS

Frisse en fruitige sorbet van frambozen & citroen

OTELLI'S AMBACHTELIJK IJS UIT HAARLEM

Selectie van chocolade, kaneel en vanille

CHEF'S CRÈME BRULEE

Onze befaamde Crème Brulee speciaal aan tafel gekaramelisseerd

CHOCOLADE

Ambachtelijke chocoladetaart met vanille ijs en verse slagroom

GROOTMOEDERS APPELTAART

Warme appeltaart met kaneel ijs en verse slagroom