Voorgerechten koud
Carpaccio classico
Malse Ossenhaas, Kaas “Parmigiano”, Rijke Olijfolie uit Umbrie
Gravad Lax
Dungesneden Zalm volgens oud Scandinavisch recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing
STEAK TARTARE
Chef’s Special!
Caprese
Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten, Basilicum met echte Italiaanse Balsamico
Voorgerechten warm
Creme di pomodore soep
Chorizo “a la brasa”
Heerlijke gegrilde Chorizo’s met kruidenaroma’s. Gereserveerd met smaakvolle BBQ Sauce
Empanada’s
Knapperige pasteitjes met maïs en spinazie uit de keuken! Gereserveerd met huisgemaakt ”Sour Cream.” Smaaksensatie voor Vegatariërs!
Escargots
Half dozijn Escargots uit de oven. Heerlijk bereid in huisgemaakte kruidenboter
Japanese twist
Exclusieve combinatie van WAGYU Japanse Kagoshima Ribeye A5+BMS 11/12 [50 GR] en Killer Prawn
hoofdgerechten
Rump argentina
Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Zeer smaakvol en een stevige bite
Entrecôte Argentina
Extra sappig en smaakvol door het meegegrilde stukje vet
New zealand rib-eye
Zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat. Dit is hierdoor smaakbepalend bij de Rib Eye
New zealand lamb chops (6st.)
Gemarineerd met Rozemarijn, Knoflook, Peterselie en Specerijen. 6 stuks. [+/- 375 GR]
Geglaceerde zalm
Verse smaakvolle zalm uit de Noorse rivier “Orkla”.
Killer prawns (6st.)
Geglaceerd met limoen, knoflook en verse kruiden
exclusive beef
Wagyu japanse kagoshima rib-eye a5+BMS 11/12
Voor de liefhebbers: ons mooiste stukje rib-eye op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong.
Irish black angus ossenhaas dry aged
Vier tot zes weken gerijpt in een temperatuur van nul tot twee graden. De ossenhaas wordt droog aan de buitenkant en zeer sappig en stevig aan de binnenkant. Super bite. Stevig en mals tegelijkertijd.
New Zealand hereford ossenhaas
De Hereford is afkomstig van jonge koeien; gemiddeld zo’n anderhalf jaar oud. Ze hebben een 100% biologische “grasvoeding” genoten. Een jonge, lichte en zachte smaak smelt op uw tong.
ARGENTINA Angus ossenhaas
De Argentijnse Angus ossenhaas heeft een zoetige bite. Dit is ook logisch, aangezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van maïs en gras.
specials
FILET BROCHETTE [250GR]
Heerlijke spies van de Grill om kennis te maken met de karakters van de Ierse, New Zealand & Argentijnse ossenhaas.
FILET MIGNON [200GR]
Geniet van het ultieme malse stukje Ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse Ossenhaas [100GR]. Geserveerd met gebakken champignons & blauwe kaas.
Surf & Turf [200GR]
Geniet van het ultieme malse stukje Ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse Ossenhaas [100GR] geserveerd met twee heerlijke Killer Prawns.
Porterhouse combination [500GR]
The best of Argentina! Een halve kilo aan kwaliteitsvlees. Heerlijke combinatie van Angus ossenhaas [200gr] & Entrecôte [300gr] de Argentina.
King’s meal [400GR]
Speciaal voor de liefhebbers een proeverij van WAGYU Japanse Kagoshima Ribeye A5+ BMS 11/12,Irish Black Angus, New Zealand Hereford & Angus de Argentina. (ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)
Choose yourself
NIEUW!
Stel uw eigen gerecht met ossenhazen samen. [minimum van 2 ossenhazen]
Iedere keuze bestaat uit 100 gram vlees. Maak uw eigen keuze uit:
Argentijnse Angus
Nieuw Zeelands Hereford
Irish Black Angus
Japanse Kagoshima Wagyu A5+BMS 11/12
bijgerechten
Verse huisgemaakte boerenland friet
Gepofte aardappel uit de oven met huisgemaakte “sour cream”
Indiaas basmati rijst met kruidenboter
Grilled vegetables
Paprika, courgette, aubergine, champignons en olijfolie
Champignons van de chef
Bereid in een heerlijke romige wijnsaus
Wilde spinazie
Knoflook, citroen, sesamzaad en olijfolie
Gegrilde maïskolf met kruidenboter
nagerechten
Otelli’s trio sorbet
Smaakvol ijs met citroen, framboos en mango met vers fruit.
Otelli’s ambachtelijk ijs uit Haarlem
Selectie van dulce de leche en vanille met verse slagroom en vers fruit.
Chef’s crème brulee
Onze befaamde Crème Brulee speciaal aan tafel gekarameliseerd met vers fruit.
Salted caramel cheesecake
Geservereerd met dulce de leche ijs, verse slagroom en vers fruit.
Raspberry cheesecake
Gereserveerd met vanille ijs, verse slagroom en vers fruit.
The Golden Bull special koffie met verse slagroom
Bailey’s koffie
Italian koffie met Amaretto
Franse koffie met grand marnier
Mexican koffie met kahlua
Spaanse koffie met tia maria/liqour 43
Argentijnse koffie met legui
Kiss of fire met cointreau en tia maria
Irish koffie met jameson whisky
Wij serveren uiteraard ook allerlei andere koffie en thee