Voorgerechten koud
Carpaccio classico
Malse Ossenhaas, Kaas “Parmigiano”, Rijke Olijfolie uit Umbrie
Japanse Kagoshima Wagyu A5 BMS 10 Carpaccio
Dun gesneden Wagyu Beef met Piacenza parmigiano, pijnboompitten, verse kruiden en rucola.
JAPANSE Kagoshima A5 BMS 10 Wagyu Tartare
Luxe Kagoshima Wagyu A5 tartare, verrijkt met krokante aardappel en mosterdcrème.
STEAK TARTARE
Chef’s Special!
Gravad Lax
Dungesneden Zalm volgens oud Scandinavisch recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing
Caprese
Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten, Basilicum met echte Italiaanse Balsamico
Voorgerechten warm
Chorizo “a la brasa”
Heerlijke gegrilde Chorizo’s met kruidenaroma’s. Gereserveerd met smaakvolle BBQ Sauce
Empanada’s
Knapperige pasteitjes met maïs en spinazie uit de keuken! Gereserveerd met huisgemaakt ”Sour Cream.” Smaaksensatie voor Vegatariërs!
Escargots
Half dozijn Escargots uit de oven. Heerlijk bereid in huisgemaakte kruidenboter
Japanese twist
Exclusieve combinatie van WAGYU Japanse Kagoshima Ribeye A5 BMS 10 [50 GR] en Killer Prawn
hoofdgerechten
ARGENTINA RUMP
Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Zeer smaakvol en een stevige bite
ARGENTINA ENTRECÔTE
Extra sappig en smaakvol door het meegegrilde stukje vet
ARGENTINA RIB-EYE
Zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat. Dit is hierdoor smaakbepalend bij de Rib Eye
New Zealand Lamb Chops 375 gram
Gemarineerd met Rozemarijn, Knoflook, Peterselie en Specerijen. 6 stuks. [+/- 375 GR]
GEGLACEERDE ZALM
Verse smaakvolle zalm uit de Noorse rivier “Orkla”.
Gegrilde TonijnSTEAK
Rijkelijk besprenkeld met teriyakisaus, verfrist met een hint van citrus en afgemaakt met verse kruiden en een knapperige topping van sesamzaad.
Killer prawns (6st.)
Geglaceerd met limoen, knoflook en verse kruiden
exclusive beef
Japanse Kagoshima Wagyu Rib-eye A5 BMS 10
Voor de liefhebbers: ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong.
IRISH BLACK ANGUS OSSENHAAS
Vier tot zes weken gerijpt bij een temperatuur van nul tot twee graden. De ossenhaas wordt droog aan de buitenkant, maar blijft zeer sappig en stevig aan de binnenkant. Een super bite: stevig en mals tegelijkertijd.
New Zealand hereford ossenhaas
De Hereford komt van jonge koeien, gemiddeld zo’n anderhalf jaar oud. Ze hebben een 100% biologische ‘grasvoeding’ genoten. De jonge, lichte en zachte smaak smelt op uw tong.
ANGUS DE ARGENTINA OSSENHAAS
De Argentijnse Angus ossenhaas heeft een zoetige bite, wat logisch is aangezien deze afkomstig is van koeien die gevoed zijn met maïs en gras.
specials
FILET BROCHETTE [250GR]
Heerlijke spies van de Grill om kennis te maken met de karakters van de Ierse, Nieuw-Zeelandse en Argentijnse ossenhaas.
FILET MIGNON [200GR]
Geniet van het ultieme malse stukje ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse ossenhaas [100GR]. Geserveerd met gebakken champignons en blauwe kaas.
Surf & Turf [200GR]
Geniet van het ultieme malse stukje ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse ossenhaas [100GR] geserveerd met twee heerlijke Killer Prawns.
Porterhouse combination [500GR]
The best of Argentina! Een halve kilo aan kwaliteitsvlees. Heerlijke combinatie van Angus ossenhaas [200GR] en entrecôte [300GR] uit Argentinië.
King’s meal [400GR]
Speciaal voor de liefhebbers: een proeverij van Japanse Kagoshima Wagyu Ribeye A5 BMS 10, Ierse Black Angus, Nieuw-Zeelandse Hereford en Angus uit Argentinië. Elk stuk bestaat uit 100 gram.
Choose yourself
NIEUW!
Stel uw eigen gerecht samen. [minimum 2] Elke keuze bestaat uit 100 gram vlees. Maak uw eigen keuze uit:
Argentijnse Angus
Nieuw Zeelands Hereford
Irish Black Angus
Japanse Kagoshima Wagyu A5 BMS 10
bijgerechten
Verse huisgemaakte boerenland friet
Gepofte aardappel uit de oven met huisgemaakte “sour cream”
Indiaas basmati rijst met kruidenboter
Grilled vegetables
Paprika, courgette, aubergine, champignons en olijfolie
Champignons van de chef
Bereid in een heerlijke romige wijnsaus
Wilde spinazie
Knoflook, citroen, sesamzaad en olijfolie
Gegrilde maïskolf met kruidenboter
GROENE SALADE
Voor de kids
Mini Argentijnse Ossenhaas
100 gram inclusief verse frietjes en een bolletje ijs.
KIPNUGGETS
6 stuks inclusief verse frietjes en een bolletje ijs.
nagerechten
Otelli’s trio sorbet
Smaakvol ijs met citroen, framboos en mango met vers fruit.
Otelli’s ambachtelijk ijs uit Haarlem
Selectie van dulce de leche en vanille met verse slagroom en vers fruit.
Chef’s crème brulee
Onze befaamde Crème Brulee speciaal aan tafel gekarameliseerd met vers fruit.
Salted caramel cheesecake
Geservereerd met dulce de leche ijs, verse slagroom en vers fruit.
The Golden Bull special koffie met verse slagroom
Bailey’s koffie
Italian koffie met Amaretto
Franse koffie met grand marnier
Mexican koffie met kahlua
Spaanse koffie met tia maria/liqour 43
Argentijnse koffie met legui
Kiss of fire met cointreau en tia maria
Irish koffie met jameson whisky
Wij serveren uiteraard ook allerlei andere koffie en thee