Voorgerechten koud

Carpaccio classico

Malse Ossenhaas, Kaas “Parmigiano”, Rijke Olijfolie uit Umbrie

Gravad Lax

Dungesneden Zalm volgens oud Scandinavisch recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing

STEAK TARTARE

Chef’s Special!

Caprese

Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten, Basilicum met echte Italiaanse Balsamico

Voorgerechten warm

Creme di pomodore soep

Chorizo “a la brasa”

Heerlijke gegrilde Chorizo’s met kruidenaroma’s. Gereserveerd met smaakvolle BBQ Sauce

Empanada’s

Knapperige pasteitjes met maïs en spinazie uit de keuken! Gereserveerd met huisgemaakt ”Sour Cream.” Smaaksensatie voor Vegatariërs!

Escargots

Half dozijn Escargots uit de oven. Heerlijk bereid in huisgemaakte kruidenboter

Japanese twist

Exclusieve combinatie van WAGYU Japanse Kagoshima Ribeye A5+BMS 11/12 [50 GR] en Killer Prawn

hoofdgerechten

Rump argentina

Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Zeer smaakvol en een stevige bite

Entrecôte Argentina

Extra sappig en smaakvol door het meegegrilde stukje vet

New zealand rib-eye

Zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat. Dit is hierdoor smaakbepalend bij de Rib Eye

New zealand lamb chops (6st.)

Gemarineerd met Rozemarijn, Knoflook, Peterselie en Specerijen. 6 stuks. [+/- 375 GR]

Geglaceerde zalm

Verse smaakvolle zalm uit de Noorse rivier “Orkla”.

Killer prawns (6st.)

Geglaceerd met limoen, knoflook en verse kruiden

exclusive beef

Wagyu japanse kagoshima rib-eye a5+BMS 11/12

Voor de liefhebbers: ons mooiste stukje rib-eye op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong.

Irish black angus ossenhaas dry aged

Vier tot zes weken gerijpt in een temperatuur van nul tot twee graden. De ossenhaas wordt droog aan de buitenkant en zeer sappig en stevig aan de binnenkant. Super bite. Stevig en mals tegelijkertijd.

New Zealand hereford ossenhaas

De Hereford is afkomstig van jonge koeien; gemiddeld zo’n anderhalf jaar oud. Ze hebben een 100% biologische “grasvoeding” genoten. Een jonge, lichte en zachte smaak smelt op uw tong.

ARGENTINA Angus ossenhaas

De Argentijnse Angus ossenhaas heeft een zoetige bite. Dit is ook logisch, aangezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van maïs en gras.

specials

FILET BROCHETTE [250GR]

Heerlijke spies van de Grill om kennis te maken met de karakters van de Ierse, New Zealand & Argentijnse ossenhaas.

FILET MIGNON [200GR]

Geniet van het ultieme malse stukje Ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse Ossenhaas [100GR]. Geserveerd met gebakken champignons & blauwe kaas.

Surf & Turf [200GR]

Geniet van het ultieme malse stukje Ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en de smaakvolle Argentijnse Ossenhaas [100GR] geserveerd met twee heerlijke Killer Prawns.

Porterhouse combination [500GR]

The best of Argentina! Een halve kilo aan kwaliteitsvlees. Heerlijke combinatie van Angus ossenhaas [200gr] & Entrecôte [300gr] de Argentina.

King’s meal [400GR]

Speciaal voor de liefhebbers een proeverij van WAGYU Japanse Kagoshima Ribeye A5+ BMS 11/12,Irish Black Angus, New Zealand Hereford & Angus de Argentina. (ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)

Choose yourself

NIEUW!

Stel uw eigen gerecht met ossenhazen samen. [minimum van 2 ossenhazen]

Iedere keuze bestaat uit 100 gram vlees. Maak uw eigen keuze uit:

Argentijnse Angus

Nieuw Zeelands Hereford

Irish Black Angus

Japanse Kagoshima Wagyu A5+BMS 11/12

bijgerechten

Verse huisgemaakte boerenland friet

Gepofte aardappel uit de oven met huisgemaakte “sour cream”

Indiaas basmati rijst met kruidenboter

Grilled vegetables

Paprika, courgette, aubergine, champignons en olijfolie

Champignons van de chef

Bereid in een heerlijke romige wijnsaus

Wilde spinazie

Knoflook, citroen, sesamzaad en olijfolie

Gegrilde maïskolf met kruidenboter

nagerechten

Otelli’s trio sorbet

Smaakvol ijs met citroen, framboos en mango met vers fruit.

Otelli’s ambachtelijk ijs uit Haarlem

Selectie van dulce de leche en vanille met verse slagroom en vers fruit.

Chef’s crème brulee

Onze befaamde Crème Brulee speciaal aan tafel gekarameliseerd met vers fruit.

Salted caramel cheesecake

Geservereerd met dulce de leche ijs, verse slagroom en vers fruit.

Raspberry cheesecake

Gereserveerd met vanille ijs, verse slagroom en vers fruit.

The Golden Bull special koffie met verse slagroom

Bailey’s koffie

Italian koffie met Amaretto

Franse koffie met grand marnier

Mexican koffie met kahlua

Spaanse koffie met tia maria/liqour 43

Argentijnse koffie met legui

Kiss of fire met cointreau en tia maria

Irish koffie met jameson whisky

Wij serveren uiteraard ook allerlei andere koffie en thee