Carpaccio classico
Gravad lax
Steak tartare
Caprese
Oesters
crema di pomodore soep
chorizo ''a la brasa''
Empanada's
Knapperige pasteitjes met maïs en spinazie uit de keuken! Gereserveerd met huisgemaakt ”Sour Cream.” Smaaksensatie voor Vegatariërs!
escargots
Japanese twist
rump argentina
entrecôte argentina
new zealand rib-eye
NEW zealand lom chops x6
Geglaceerde zalm
killer prawns (6st.)
WAGYU Japanse Kagoshima Ossenhaas A5+ BMS 11/12
IRISH BLACK ANGUS OSSENHAAS
NEW ZEALAND HEREFORD OSSENHAAS
ANGUS DE ARGENTINA OSSENHAAS
FILET BROCHETTE [250GR]
FILET MIGNON [200GR]
SURF & TURF [200GR]
PORTERHOUSE COMBINATION [500GR]
KING'S MEAL [400GR]
Speciaal voor de liefhebbers een proeverij van WAGYU Japanse Kagoshima Ossenhaas A5+ BMS 11/12,Irish Black Angus, New Zealand Hereford & Angus de Argentina. (ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)
choose yourself
Nieuw!
VERSE HUISGEMAAKTE BOERENLAND FRIET
GEPOFTE AARDAPPEL UIT DE OVEN MET HUISGEMAAKTE "SOUR CREAM"
INDIAAS BASMATI RIJST MET KRUIDENBOTER
GRILLED VEGETABLES
CHAMPIGNONS VAN DE CHEF
WILDE SPINAZIE
GEGRILDE MAÏSKOLF MET KRUIDENBOTER
OTELLI'S TRIO SORBET
OTELLI'S AMBACHTELIJK IJS UIT HAARLEM
CHEF'S CRÈME BRULEE
Onze befaamde Crème Brulee speciaal aan tafel gekarameliseerd met vers fruit.
SALTED CARAMEL CHEESECAKE
VANILLA FOREST FRUIT CHEESECAKE